Hashtopolis Forum
Keyspace measure failed! - Printable Version

+- Hashtopolis Forum (https://hashtopolis.org)
+-- Forum: Support (https://hashtopolis.org/forum-1.html)
+--- Forum: Problems (https://hashtopolis.org/forum-2.html)
+--- Thread: Keyspace measure failed! (/thread-348.html)



Keyspace measure failed! - Mountking - 10-20-2019

Hi, i have some problem. May you help me.
I have:
AMD Athlon™ II X2 245 Processor
NVIDIA GeForce GTX 1060 3GB
NVIDIA GeForce GTX 1060 3GB
NVIDIA GeForce GTX 1060 3GB
NVIDIA GeForce GTX 1060 3GB

Microsoft Windows 7 Ultimate Powered by Xtreme.ws 6.1.7601
Hashtopolis: 0.11.0

When i try to get task, my agent stoped with some massage:
2019-10-20 15:37:59,149] [DEBUG] http://xx.xxx.xxx.xx:80 "POST /api/server.php HTTP/1.1" 200 154
[2019-10-20 15:37:59,149] [DEBUG] b'{"action":"getFile","filename":"rez_all.053.txt","extension":"txt","response":"SUCCESS","url":"getFile.php?file=26&token=BsM6xg3jLw","filesize":510976000}'
[2019-10-20 15:37:59,149] [DEBUG] {'action': 'getHashlist', 'token': 'BsM6xg3jLw', 'hashlistId': 13}
[2019-10-20 15:37:59,336] [DEBUG] http://xx.xxx.xxx.xx:80 "POST /api/server.php HTTP/1.1" 200 99
[2019-10-20 15:37:59,336] [DEBUG] b'{"action":"getHashlist","response":"SUCCESS","url":"getHashlist.php?hashlists=13&token=BsM6xg3jLw"}'
[2019-10-20 15:37:59,414] [DEBUG] http://xx.xxx.xxx.xx:80 "GET /getHashlist.php?hashlists=13&token=BsM6xg3jLw HTTP/1.1" 200 195
[2019-10-20 15:37:59,414] [DEBUG] {'action': 'checkClientVersion', 'token': 'BsM6xg3jLw', 'version': '0.5.0', 'type': 'python'}
[2019-10-20 15:37:59,586] [DEBUG] http://xx.xxx.xxx.xx:80 "POST /api/server.php HTTP/1.1" 200 67
[2019-10-20 15:37:59,601] [DEBUG] b'{"action":"checkClientVersion","response":"SUCCESS","version":"OK"}'
[2019-10-20 15:37:59,601] [INFO ] Client is up-to-date!
[2019-10-20 15:37:59,601] [INFO ] Got cracker binary type hashcat
[2019-10-20 15:37:59,601] [DEBUG] {'action': 'getChunk', 'token': 'BsM6xg3jLw', 'taskId': 9}
[2019-10-20 15:37:59,789] [DEBUG] http://6xx.xxx.xxx.xx:80 "POST /api/server.php HTTP/1.1" 200 71
[2019-10-20 15:37:59,789] [DEBUG] b'{"action":"getChunk","response":"SUCCESS","status":"keyspace_required"}'
[2019-10-20 15:37:59,789] [DEBUG] CALL: hashcat64.exe --keyspace --quiet ..\..\files\1TEST_5c6.txt ..\..\files\rez_all.001.txt ..\..\files\rez_all.002.txt ..\..\files\rez_all.003.txt ..\..\files\rez_all.004.txt ..\..\files\rez_all.005.txt ..\..\files\rez_all.006.txt ..\..\files\rez_all.007.txt ..\..\files\rez_all.016.txt ..\..\files\rez_all.053.txt ..\..\files\rez_all.054.txt ..\..\files\rez_all.055.txt ..\..\files\rez_all.056.txt ..\..\files\rez_all.057.txt ..\..\files\rez_all.067.txt  --hash-type=11300 
[2019-10-20 15:37:59,835] [ERROR] Error during keyspace measure: Command 'hashcat64.exe --keyspace --quiet ..\..\files\1TEST_5c6.txt ..\..\files\rez_all.001.txt ..\..\files\rez_all.002.txt ..\..\files\rez_all.003.txt ..\..\files\rez_all.004.txt ..\..\files\rez_all.005.txt ..\..\files\rez_all.006.txt ..\..\files\rez_all.007.txt ..\..\files\rez_all.016.txt ..\..\files\rez_all.053.txt ..\..\files\rez_all.054.txt ..\..\files\rez_all.055.txt ..\..\files\rez_all.056.txt ..\..\files\rez_all.057.txt ..\..\files\rez_all.067.txt  --hash-type=11300 ' returned non-zero exit status 4294967295.
[2019-10-20 15:37:59,835] [DEBUG] {'action': 'clientError', 'token': 'BsM6xg3jLw', 'taskId': 9, 'chunkId': None, 'message': 'Keyspace measure failed!'}

All word lists are 499 mb.
What's wrong with a Keyspace ? 


RE: Keyspace measure failed! - micha12344 - 10-20-2019

Hi,

do you get the same Problem when you try with one wordlist only?

Please hide your IP-Address!

Grz


RE: Keyspace measure failed! - Mountking - 10-21-2019

(10-20-2019, 10:53 PM)micha12344 Wrote: Hi,

do you get the same Problem when you try with one wordlist only?

Please hide your IP-Address!

Grz
Hi, 
nope. I try to do my task with 15 wordlists. Could it be because of too long words in the wordlist?


RE: Keyspace measure failed! - s3in!c - 10-21-2019

You cannot run a task with multiple wordlists at once. Hashcat only allows to measure the keyspace with having one wordlist only. So if you want to run all these wordlists, you need to create a task for each wordlist.


RE: Keyspace measure failed! - micha12344 - 10-26-2019

For something like that, you can use Preconfigured Tasks and add them to a Supertask. Works very good.