Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cracked IPMI Hash not registering
#6
(03-31-2020, 03:45 PM)s3in!c Wrote: Ok, so I checked if I can reproduce this behaviour. Indeed, it does not work due to a bug in hashcat which prints the hash differently than how it was read in.
I opened a pull request to fix this issue here: https://github.com/hashcat/hashcat/pull/2351

Nevertheless, this most likely means that you will need to update your Hashtopolis instance to run the fixed beta version then. This is due to the changes which hashcat made since it's 5.1.0 release (which are quite numerous).
Alternatively, if upgrading is a too big challenge in the current situation and you feel safe enough that you can re-build hashcat for your needs, you can apply the same change from the pull request on the source code of the 5.1.0 release. This would need the change on line 20'455 of https://github.com/hashcat/hashcat/blob/...nterface.c and then rebuilding it on windows in your case.
I appreciate the validation, and the details behind what was going on.  We will upgrade hashtopolis and the agent once we get back in the office after this pandemic has subsided.  I can live with this problem for the time being, knowing that IPMI tasks should be run locally for the time being.
Reply


Messages In This Thread
Cracked IPMI Hash not registering - by pgsabol - 03-27-2020, 06:03 PM
RE: Cracked IPMI Hash not registering - by hops - 03-27-2020, 08:36 PM
RE: Cracked IPMI Hash not registering - by s3in!c - 03-31-2020, 02:56 PM
RE: Cracked IPMI Hash not registering - by s3in!c - 03-31-2020, 03:45 PM
RE: Cracked IPMI Hash not registering - by pgsabol - 03-31-2020, 03:53 PM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)